A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér számos prémium várót és VIP szolgáltatást kínál az utasok számára, amelyek kényelmes és exkluzív környezetet biztosítanak az utazás előtt és után. Most sorra vettük az összeset!


SkyCourt Lounge

A SkyCourt Lounge a 2-es terminál galériaszintjén található, 270 m²-es területével a repülőtér legnagyobb üzleti várója. Az Air China, Air France, KLM, Finnair, China Eastern Airlines, Egyptair, Ural Airlines, és Tarom légitársaságok business utasai számára ingyenes belépést biztosít. A lounge-ban számos szolgáltatás érhető el, mint például frissen sütött péksütemények, meleg ételek, vegán és szezonális desszertek, alkoholos italok, Wi-Fi, business corner, és külön hely a kerekesszékes utasok számára. Plusz belépő díj kifizetése ellenében hozzáférhető bárki számára.

Nyitvatartás: 04:30 – 21:00

Mastercard Airport Lounge

A Mastercard Airport Lounge a SkyCourt épületének galériáján található, és bármely magyar bank vagy pénzintézet által kibocsátott prémium Mastercard kártyák birtokosai számára nyújt exkluzív szolgáltatásokat. A lounge teljesen megújított belső terekkel, étel- és italkínálattal várja vendégeit​.

Nyitvatartás: 5:00 – 21:00

BUD:VIP – Personal Airport Service

A BUD szolgáltatáscsomag személyre szabott VIP élményt nyújt, amely gyors és exkluzív kiszolgálást biztosít. A szolgáltatások között szerepel a VIP váró használata, személyes hosztesz segítsége a becsekkolásnál és az útlevél-ellenőrzésnél, valamint luxustranszfer a repülőgéphez.

Plaza Premium Lounge Lounge Skycourt

A 2B terminál galériaszintjén található Plaza Premium Lounge ideális választás a nem schengeni célállomásokra induló utasok számára. A lounge világos és modern társalgókkal, valamint széles étel- és italkínálattal várja vendégeit. A belépés a LOT, Ibéria és Finnair légitársaságok utasai számára biztosított, illetve American Express, Dragon Pass, Lounge Key, Priority Pass kártyák birtokosai számára is hozzáférhető​. A Plaza Premium Lounge SZÉP-kártya elfogadóhely. Plusz belépő díj kifizetése ellenében is hozzáférhető bárki számára.

Nyitvatartás: 05:00 – 20:00

2A Platinum Lounge

A 2A Platinum Lounge a schengeni tranzit csarnokban található, és a Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, SN Brussels, Air Baltic, Iberia és az Aegean légitársaságok utasai számára biztosít belépést, illetve :Priority Pass, Lounge Pass, Diners Club, Lounge Key, Dragonpass, Loungebuddy , DreamFolks kártyák birtokosai számára is hozzáférhető​. A lounge-ban önkiszolgáló all-inclusive étel- és italkínálat, Wi-Fi, és kényelmi szolgáltatások várják a vendégeket​. Plusz belépő díj kifizetése ellenében is hozzáférhető bárki számára.

Nyitvatartási idő: 05:00-20:00

2B Platinum Lounge

Turkish Airlines, Qatar Airways, Flydubai, Air China, Hainan Airlines, Aeroflot, Emirates, Air Serbia és a Korean Air légitársaságok utasai számára biztosít belépést, illetve Priority Pass, Lounge Pass, Diners Club, Lounge Key, Dragonpass, Loungebuddy , DreamFolks és Park Cloud kártyák birtokosai számára is hozzáférhető​. A lounge-ban all-inclusive étel- és italkínálat, Wi-Fi, és kényelmi szolgáltatások érhetők el. Plusz belépő díj kifizetése ellenében is hozzáférhető bárki számára.

Nyitvatartási idő: 05:00-22:00

VIP Platinum Services: kivételes kényelem

A VIP Platinum Services célja, hogy egyedülálló, személyre szabott élményt nyújtson a repülőtéri tartózkodás során. Függetlenül attól, hogy turista vagy business osztályon repül, ezek a prémium szolgáltatások biztosítják, hogy az utazók a lehető legkényelmesebben és zökkenőmentesen jussanak át a repülőtéren. A repülőtér hostessei készen állnak arra, hogy érkezéskor vagy induláskor fogadják és üdvözöljék az utazókat.

Ezeket a tartalmainkat se hagyja ki: