Itt a Weco-Travel rendszeres heti hírösszefoglalója! Szokásos témáink mellett, mint az utazás, a légiközlekedés, a rendezvények és COVID-19 járvány, ismét helyet kaptak a zöld hírek. Ha lemaradt volna a hét infóiról, csak böngéssze át összefoglalónkat.


Nemzetközi utazás

Egyetlen ország sem marad hétfőtől a brit kormány vörös utazási listáján: Egyetlen ország sem marad jövő hétfőtől a brit kormány vörös utazási listáján, amelyen a koronavírus-fertőzés szempontjából legkockázatosabbnak ítélt országok és területek szerepeltek.(portfolio.hu)

További hírek:

Légiközlekedés

Megnyílt a felújított Skycourt prémium váró a Liszt Ferenc-repülőtéren: Megújult a Skycourt galériaszintjén lévő prémium váró, amelyet többek között az üzemeltető Airport Service által kiszolgált légitársaságok üzleti utasai vehetnek igénybe. (airportal.hu)

További hírek:

Rendezvényszervezés

Eldőlt: Magyarországról rajtol a 2022-es Giro d’Italia: Magyarországról rajtol a 2022-es Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny. Jövő szerdán Budapesten mutatják be a három magyarországi etap útvonalát. (turizmus.com)

További hírek:

Koronavírus

Koronavírus Magyarországon: megérkeztek a friss adatok, április óta nem láttunk ilyet: Április 17-e óta nem látott számú, 4041 új fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában, a halálesetek száma 37. Már 2130 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 230-an vannak lélegeztetőgépen – közölte a koronavirus.gov.hu. (portfolio.hu)

További hírek:

Zöld hírek

Ismét Öko Zsibongó: A környezettudatos életmód elkötelezettjei még regisztrálhatnak az október 26-án megrendezendő Öko Zsibongóra. A Füvészkert interaktív eseménye a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra fókuszál. (magyarnemzet.hu)

További hírek: