Kerüljön képbe a szakmai újdonságokkal! Itt a Weco-Travel heti hírösszefoglalója a 32. hét tudnivalóiról. Visszatérő témáink ezúttal is: koronavírus-járvány, nemzetközi utazás, légiközlekedés és rendezvények. Jó olvasgatást!

Nemzetközi utazás

Nem érintik a görög erdőtüzek a magyarok által kedvelt úti célokat: Korábban sosem látott mértékű erdőtüzek tombolnak Görögországban. A hazai kiutaztatók szerint a Magyarországról szervezett formában elérhető nyaralóhelyekre továbbra is biztonságos az utazás. (turizmus.com)

További hírek:

Légiközlekedés

Több mint félmillió utas júliusban Ferihegyen, egyre erősebb a repülős utazás iránti kedv: Több mint félmillió utas júliusban, újra 15 ezer tonna felett a havi légiáru mennyiség. Egyre erősebb a repülős utazás iránti kedv a Budapest Airport felmérése szerint. Egyre egyszerűbb a repülős utazás tervezése. Elkészült az új mozgólépcső a B oldali utasmólón, megújultak a liftek. – hírek a budapesti repülőtérről (bud.hu)

További hírek:

Rendezvényszervezés

Új szabályok: mire figyeljünk augusztus 20-án a koronavírus árnyékában: Idén 17 helyszínen zajlanak az augusztus 20-ai központi rendezvények, és ami az elmúlt másfél évben nem volt jellemző a hétköznapjainkra az az, hogy most korlátozásoktól mentesen élvezhetjük a programokat. (atv.hu)

További hírek:

Koronavírus

Kiirthatja valaha az emberiség a koronavírust?: Az elmúlt hónapokban egyre több szakértő mondja azt, hogy az emberiségnek meg kell tanulnia együtt élni a SARS-CoV-2-vel. Egy friss tanulmány alapján ugyanakkor lehet esélyünk a kórokozó teljes kiszorítására. (24.hu)

További hírek: