Mutatjuk az elmúlt napok fontosabb szakmai híreit: utazás, nyaralás, légiközlekedés, járvány, zöld hírek. Böngéssze át heti hírösszefoglalónkat!

Nemzetközi utazás

Vége a korlátozásnak, újra mehetnek Thaiföldre a magyarok: A thai kormány szeptember végével feloldja a koronavírus-járvány miatt meghozott utazási korlátozásokat. Ennek értelmében a magyar turisták is szabadon utazhatnak ismét. (vg.hu)

További hírek:

Légiközlekedés

Ezek a világ legjobb légitársaságai: A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága, a díjat 2011 óta hetedszer ítélte oda a vállalatnak a Skytrax brit tanácsadó cég. (portfolio.hu)

További hírek:

Rendezvények

Idén nem rendez karácsonyi vásárt a főváros: A korábbi városarculati és fesztiválszervező cégekből lett Budapest Brand vezetője, elmondta az atv.hu-nak, hogy az idén a főváros nem rendez karácsonyi vásárt, mert már nincs elég idő a rendezvény előkészítésére. (168.hu)

További hírek:

Koronavírus

Még az ősszel beköszönthet hazánkban a koronavírus hetedik hulláma: A hatodik hullám nyári lecsengése után az Európában tapasztalható laza Covid-szabályok következtében bármikor beköszönthet hazánkban a hetedik hullám – többek között erről beszélt az Indexnek Békássy Szabolcs. Az országos kollegiális szakmai vezető háziorvos hangsúlyozta, hogy egy komolyabb influenzajárvány is benne van a pakliban, de a szakember az alapellátás közelgő és szükséges átalakítására is kitért. (index.hu)

További hírek:

Zöld hírek

A fenntarthatóságtól a viselkedési közgazdaságtanig: Corvinus–SEED képzések gyakorló üzletembereknek: Hiánypótló, két-, három-, illetve négyalkalmas, az aktuális trendeket feldolgozó képzéseket kínál közép- és felsővezetőknek a Budapest Corvinus Egyetem a SEED Executive Schoollal közösen az őszi félévben. (tudas.hu)

További hírek: