Az őszi hónapok alatt sok cégnél sor kerül a home office vagy hibrid munkavégzés következtében létrejött szociális rések befoltozására és a különféle csapatépítő és fejlesztő tréningek megrendezésére. Ugyanakkor egyre több vállalatnál mutatkozik igény arra, hogy ezeket a rendezvényeket hagyományostól eltérő formában valósítsák meg, és összekössék más értékteremtő tevékenységekkel.

A Weco-Travel webinárium-sorozatának következő részében az üzleti rendezvényeknél megfigyelhető új irányokról és lehetőségekről fogunk beszélni meghívott vendégeinkkel.

A webinar lezajlott, a beszélgetésről készült felvételt a lenti videón is meg tudja megtekinteni. (Amennyiben a videó nem jelenik meg, kattintson ide!)

A beszélgetés során vendégünk lesz:

  • Horváth-Tóth Boglárka, mindset coach és trainer a Klicker Consulting Kft.-től, ahol Magyarországon egyedülálló állatasszisztált tréningforma alkalmazásával, kutyák és lovak részvételével tartanak üzleti fejlesztő programokat.
  • Kőrösi Eszter, a Karitatív Csapatépítés alapítója és szakmai vezetője, akik programjaik során  a jótékonyságra és az értékteremtésre helyezik a hangsúlyt, és ezen keresztül erősítik a munkahelyi és humán kapcsolatokat.

A beszélgetést Sztankóné Szabó Judit, a Weco-Travel értékesítési vezetője moderálja.

Időpont: 2023. szeptember 26., kedd, 14:00

Helyszín: Zoom webinar

A résztvevőknek a webinárium során lehetőségük lesz kérdéseket feltenni a témával kapcsolatban. A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.