2020-ban 30 éves lett a Weco-Travel! Ebből az alkalomból az év végén meghívtuk a vállalat korábbi vezetőit és meghatározó munkatársait, valamint jelenlegi vezető kollégáinkat, hogy osszák meg emlékeiket, gondolataikat a Weco-Travelről.

A beszélgetések során szó esett az online repülőjegy-értékesítés kezdeteiről, a kongresszus- és rendezvényszervezés részlegünk erősségeiről és az üzleti utaztatás kulcskérdéseiről. Emellett jelenlegi vezető munkatársaink megosztották a turizmus szektorra vonatkozó várakozásaikat a jövőre nézve. A legfontosabb és legérdekesebb gondolatokat, az alábbi videóban foglaltuk össze.


A videóban megszólal: J. J. Singh, a Weco Travel Central Europe elnöke; Hóka Péter és Simon András, a Weco-Travel korábbi ügyvezetői; Habóczki Zsolt, a Weco-Online korábbi ügyvezetője; Morlin Franciska, korábbi konferencia- és rendezvényszervezés részlegvezető; Horváth Balázs, a Weco-Travel jelenlegi ügyvezetője, valamint a jelenlegi munkatársaink közül Sztankóné Szabó Judit, Székely Andrea és Holczinger Zoltán.