Örömmel számolunk be a Weco-Travel legújabb szolgáltatásáról, amelynek célja, hogy utazóinkat hasznos és megbízható információkkal lássuk el a lefoglalt utazásukhoz kapcsolódó járványügyi előírásokról.

Így működik Covid-19 információs szolgáltatásunk:

  • A repülőjeggyel rendelkező utazóinknak, az útvonal és a nemzetiség alapján összeállított, egyedi tájékoztatást küldünk a célországhoz kapcsolódó legfontosabb tudnivalókról emailben.
  • A elektronikus levélben részletes leírást olvashatnak a célországhoz kapcsolódó beutazási feltételekről és korlátozásokról, a szükséges tesztekről és dokumentumokról, az esetleges karanténkötelezettségről, valamint a helyi előírásokról.
  • Két emailt küldünk: az elsőt a repülőjegy kiállítása után, a másodikat 72 órával a járat indulása előtt – mindig az aktuálisan érvényes információkkal.
  • Külön emailben tájékoztatjuk az oltott és az oltással nem rendelkező utasainkat.
  • A tájékoztatók a hagyományos (nem fapados) légitársaságokra megvásárolt jegyek esetén kerülnek kiküldésre, angol nyelven.

Szerződött partnereink számára a Covid-19 információs szolgáltatás teszt-időszaka elindult, ezalatt várjuk ügyfeleink tapasztalatait és véleményét a rendszerrel kapcsolatban.

Amennyiben Ön is érdeklődik a Weco-Travel szolgáltatásai iránt, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!