A Turizmus Kft. gondozásában megjelenő Business Traveller Hungary magazin 2022-ben is díjazza a kiemelkedő turisztikai szolgáltatókat. Nagy öröm számunkra, hogy idén a Weco-Travel is ott van az üzleti turizmus legjobbjai között.

A Business Excellence díjat 10 kategóriában ítélik meg. Kategóriánként 3 jelöltre lehet szavazni. A jelölteket szakértő bizottság választotta ki a szakmai tevékenység, sikerek és teremtett értékek alapján. A díjat azon cégek nyerhetik el, amelyek az elmúlt egy év során kiemelkedő teljesítményt nyújtottak vagy valamely szolgáltatásukkal hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

Cégünket a szakmai zsűri az „Év Legjobb Üzleti Utaztatója” kategóriában jelölte.

A kategóriába olyan vállalkozások kerültek, amelyek az értékelési időszakban a legátfogóbb szolgáltatást nyújtották, ugyanakkor a legrugalmasabb és legmegbízhatóbb szereplői az üzleti utaztatás hazai piacának.

A szakmai értékelésen túl, fontos szerepe van az üzleti utazóközönség véleményének is, hiszen a jelöltek közül végül az a vállalkozás nyerheti el a díjat, amelyikre a legtöbb szavazat érkezik.

A szervezőknek köszönjük az elismerő jelölést, partnereinknek a bizalmat, munkatársainknak pedig a kitartó és értékes munkát!

A közönségszavazás már elindult, kérjük, támogassanak minket szavazatukkal!

A Business Excellence szakmai elismerésről bővebben a program hivatalos oldalán olvashat: http://businessexcellence.businesstraveller.hu/