Heti hírösszefoglaló sorozatot indítunk, melyben megtalálja a hét legfontosabb és legérdekesebb híreit a nemzetközi utazás, légiközlekedés, rendezvényszervezés és koronavírus-járvány témáiban.

Légiközlekedés

A nemzetközi légitársaságok a digitális úti okmány mellett voksolnának
Hatalmas tervek és súlyos aggályok sora: a légitársaságok a digitális oltási igazolás bevezetéséért lobbiznak. Súlyos egészségügyi és etikai kérdéseket is felvet azonban az utazási korlátozás alkalmazása. (vg.hu)

További hírek a témában:

COVID-19 járvány

8 gyakori kérdés a vakcinákról, 8 alapos válasz
Bár a vakcinák megjelenése jelenti a fényt az alagút végén a COVID-19 elleni harcban, a hiányos és fals információk terjedése továbbra is rengeteg félreértéshez és sokak bizonytalansághoz vezet.  (quibit.hu)

További hírek a témában:

Rendezvényszervezés

Ganczer Gábor: Padlóra vitte a rendezvényszakmát az egy éve tartó Covid-járvány
„Ha szálláshelyek, vagy éttermek újranyitására alaposan rá kell készülni, akkor ez többszörösen igaz rendezvények megszervezésére, meghirdetésére. Szinte kilátástalan helyzetbe kerültek mára a rendezvénypiac szereplői – jelentette ki Ganczer Gábor, a MaReSz elnöke, a Hungexpo vezérigazgatója.” (turizmus.com)


Nemzetközi utazás

Az emberek már alig várják, hogy utazhassanak
A globális fogyasztói felmérés fényt derített arra, hogy az utazás iránt igen nagy a felgyülemlett igény, az emberek készen állnak eljövendő utazásaik megtervezésére és egyre több a digitális nomád. (Startlap Utazás)

További hírek a témában: