Karácsony előtt is kiválogattuk a hét legfontosabb híreit  utazás, légiközlekedés, rendezvényszervezés, környezetvédelem és koronavírus témáiban. Ha lemaradt volna a hét infóiról, csak fussa át összefoglalónkat.

Nemzetközi utazás

Így szigorítanak az európai országok karácsonyra: Ausztria szigorítja a beutazást, emellett Olaszország, Szlovénia és Dánia is új intézkedéseket hoz. (rtl.hu)

További hírek:

Légiközlekedés

Moszkvai, brüsszeli és kijevi járatok indultak Debrecenből: A közelmúltban egy nyugat- és két kelet-európai úti céllal bővült a Debrecen Airportról elérhető légi járatok köre. Mindhárom járatot a Wizz Air légitársaság üzemelteti. (turizmus.com)

További hírek:

Rendezvényszervezés

Az európai élvonalba való felzárkózásért dolgozik a Kongresszusi Iroda: Nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozik a Magyar Kongresszusi Iroda a nemzetközi üzletszerzés és Magyarország külpiacokon való pozicionálása érdekében. Békefi Anna ügyvezetőt a terveiről, és David Bodor értékesítési igazgató érkezéséről is kérdeztük. (turizmus.com)

További hírek:

Koronavírus

9 hónapig lesz érvényes az oltottságot tanúsító uniós Covid-igazolvány: Az Európai Bizottság 9 hónapos, azaz 270 napos kötelező elfogadási időszakot határozott meg a koronavírus elleni védettséget igazoló uniós igazolványok esetében az Európai Unión belüli utazásokra vonatkozóan. (Weco-Travel Blog)

További hírek:

Zöld hírek

Ünnep karácsonyfa és pazarlás nélkül – így lehet zöld a karácsony: Sokan keresik a fenntartható megoldásokat, ha az ünnepekre készülnek, van, aki még egy online előadást is végighallgat, hogy zöld lehessen a karácsonyi asztala. (hvg.hu)

További hírek: