Ne maradjon le semmiről, kövesse rendszeres heti hírösszefoglalónkat utazás, légiközlekedés, rendezvények, koronavírus és környezetvédelem témáiban. Ez történt az 50. héten!

Nemzetközi utazás

Télből a nyárba – napsütötte úti célok a budapesti repülőtér kínálatában: Van pár jó hírünk azoknak, akik szeretnék az év fáradalmait valami napsütéses, meleg helyen kipihenni, de nem akarnak nagyon sok időt tölteni az utazással. A Budapest Airport év végi kínálatában olyan mesés és egzotikus helyekre is eljuthatunk átszállás nélkül, közvetlen járattal, mint például Dubaj, Kanári-szigetek, Hurghada, Antalya vagy Jordánia városai. (blog.repjegy.hu)

További hírek:

Légiközlekedés

Egymillió utas kiesésével számol az omikron miatt a Ryanair: Csökkenti előrejelzéseit a Ryanair, az új koronavírus-variáns miatt decemberi 11 milliós tervforgalom helyett csak 10 millióval számol, írja a Reuters. A Ryanair csoport vezetője, Michael O’Leary jelentette be a Guardiannek, hogy vállalata az eredetileg tervezett 11 milliós decemberi forgalom helyett 10 millióra csökkenti a prognózist. (forbes.hu)

További hírek:

Rendezvényszervezés

Event Touch konferencia a rendezvényszakma jövőjéről március 8-án: A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) március 8-án rendezi meg nagyszabású szakmai eseményét, az Event Touch rendezvényszakmai konferenciát és kiállítást. (turizmus.com)

További hírek:

Koronavírus

Koronavírus a világban: 15 ezer új áldozat, millió feletti új fertőzött: Egyetlen nap alatt 1,45 millió új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak a világot. A halálos áldozatok száma is 15 ezer felett volt. A járvány egyre gyorsabban terjed a világon, de Magyarországon lassulóban a negyedik hullám. (napi.hu)

További hírek:

Zöld hírek

Így lehetnek zöldek az ünnepek: Lehet csendesebb, kevesebb környezeti kárt okozó, stresszmentesebb és meghitt ünnepet is megélni, amire az utóbbi két nehézségekkel teli év után mindenkinek nagy szüksége van. Ne féljünk kilépni a mókuskerékből és elvetni az olyan szokásokat, mint a kivágott karácsonyfa feldíszítése, a család degeszre etetése vagy a szilveszteri petárdázás. Telhet az év vége a külső és belső megújulás, a valódi pihenés megélésének jegyében is. (telex.hu)

További hírek: