Elhoztuk a hét fontosabb híreit; az egyre inkább elmérgesedő Covid-helyzetről, a nemzetközi utazást érintő vátlozásokról, a légiközlekedésről és a rendezvényekről. De olvashat pár friss zöld hírt is, ha érdekli a fenntarthatóság és környezetvédelem témája. Kerüljön képbe rendszeres hírösszefoglalónkkal!


Nemzetközi utazás

Amerika vezetősége retteg az omikrontól: Csak 24 óránál nem régebbi koronavírus-teszttel lehet felszállni az Egyesült Államokba induló repülőgépekre.(168.hu)

További hírek:

Légiközlekedés

A magyar Wizz-személyzet 90 százaléka már beoltatta magát: A Wizz Air magyarországi fedélzeti személyzetének 90 százaléka már beoltatta magát koronavírus elleni vakcinával – közölte a cég. (airportal.hu)

További hírek:

Rendezvényszervezés

Varga Judit: Magyarország az első helyen!: Hazánk 395 rendezvénnyel első helyen áll a tagállamok között az Európa jövőjéről szóló konferencia-sorozat regisztrált eseményeinek számát illetően – közölte Varga Judit igazságügyi miniszter szerdán délelőtt Facebook-oldalán. (magyarhirlap.hu)

További hírek:

Koronavírus

Nem lassul a járvány: a pénteki koronavírus-számok ezt mutatják: Átlépte a 35 ezret a koronavírus miatt elhunytak száma Magyarországon. 10 143 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 134 869 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. (piacesprofit.hu)

További hírek:

Zöld hírek

Debrecen képviselte hazánkat a nemzetközi környezetvédelmi konferencián – videóval: Budapest – Magyar, lengyel, cseh és szlovák városok tanácskoztak a különböző zöld megoldásokról a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expón és Világtalálkozón. Balázs Ákos alpolgármester többek között beszélt a Debrecen2030 programról és a város új környezetpolitikájáról is. (dehir.hu)

További hírek: