Heti hírösszefoglaló a hosszú hétvége előtt! Az elmúlt napok legfontosabb hírei a szokásos témákban: koronavírus-járvány, nemzetközi utazás, légiközlekedés és rendezvények.

Nemzetközi utazás

Horvátországban és Szlovéniában csúcson a fertőzöttek száma: Május óta nem látott csúcson az új koronavírus-fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában, nőtt a kórházban kezelt betegek száma is mindkét országban – derült ki a válságstábok szerdai jelentéséből.(turizmus.com)

További hírek:

Légiközlekedés

Oszladoznak a felhők a légitársaságok körül: A tavalyi gigaveszteségek után óvatos optimizmussal tekintenek a jövőbe a légitársaságok. A katasztrofális múlt évet követően abban bíznak, hogy fokozatosan visszatér a repülési kedv. (vg.hu)

További hírek:

Rendezvényszervezés

Elindult a regisztráció a kistelepülési rendezvények támogatásáért: Szerdától adhatják le igénylésüket azok a kistelepülési önkormányzatok, amelyek támogatást szeretnének kapni rendezvényeik megvalósításához – közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos az MTI-vel. (hirado.hu)

További hírek:

Koronavírus

Koronavírus: kéthavi csúcsra ugrott a napi új fertőzöttek száma : 109 új koronavírus-fertőzöttet találtak az elmúlt egy napban Magyarországon és a betegségben hárman meghaltak – közölte szerda reggel a hivatalos koronavírus-portál. A 109 fős érték kéthavi csúcsot, illetver a múlt szerdán közölt adathoz képest 36%-os növekedést jelent. (portfolio.hu)

További hírek: