Ismét összegűjtöttük az elmúlt napok legfontosabb híreit az utazás, légiközlekedés, rendezvények és koronavírus-járvány témáiban. Lemaradt a hét eseményeiről? Fussa át hírösszefoglalónkat!

Nemzetközi utazás

Bővült a britek zöld utazási listája, Magyarország azonban maradt sárga: Vasárnaptól több EU-tagállam átkerül az angliai utazási lista zöld kategóriájába, Magyarország azonban maradt a sárga kategóriában. (repjegy.hu)

További hírek:

Légiközlekedés

Megduplázódott júliusra az utasok száma Ferihegyen: Az előző havi több mint duplájára nőtt a Budapest Airport utasforgalma júliusban, a reptéren kezelt légiáru mennyisége 15 ezer tonna felett maradt, a gépmozgások száma pedig közel 40 százalékkal nőtt. (airportal.hu)

További hírek:

Rendezvényszervezés

Igazi fesztivált szerveznek Budapesten az augusztus 20-ai ünnepre – mutatjuk a részleteket: A valaha volt legnagyobb szabású ünnepre készülnek, 3,5 napon keresztül 17 rendezvényhelyszínen több száz program lesz. (startlap.hu)

További hírek:

Koronavírus

Ki és hol tud időpontot foglalni harmadik oltásra? Itt a válasz!: Augusztus elsején, vasárnap elkezdődött a legidősebbek harmadik körös oltása Budapesten is. Európában elsőként Magyarország teszi lehetővé a koronavírus elleni harmadik védőoltás felvételét. (metropol.hu)

További hírek: