2023 legnépszerűbb úti céljai, vége fedélzeti mobilozási tilalomnak, újra Utazás Kiállítás a Hungexpón, összefogás a fenntartható közlekedésért – részletek és további híreink heti összefoglalónkban.

Nemzetközi utazás

Ezek voltak idén a legnépszerűbb úti célok: Az idei év legkeresettebb úti céljai között népszerű fővárosok és feltörekvő helyszínek is megtalálhatók. (roadster.hu)

További hírek:

Légiközlekedés

Új korszak jön: lehet mobilozni a repülőgépeken 2023 nyarától: Egyelőre az Európai Unión belüli járatokon használhatjuk majd az okostelefonokat internetezésre, vagy akár telefonálásra is a repülés ideje alatt. (Startlap Utazás)

További hírek:

Rendezvények

Hazánk első számú turisztikai kiállítása újra várja az utazás szerelmeseit: Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2023. február 23–26. között a 45. alkalommal várja a szakembereket és az utazókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. (turizmus.com)

További hírek:

Zöld hírek

Összefogás a fenntartható közlekedésért: A fenntartható közlekedési megoldások, innovációk ösztönzése és fejlesztése érdekében együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Autóklub (MAK) és a Jövő Mobilitása Szövetség csütörtökön Budapesten. (greendex.hu)

További hírek: