Mutatjuk az elmúlt napok fontosabb szakmai híreit: utazás, nyaralás, légiközelekdés, járvány, zöld hírek. Böngéssze át heti hírösszefoglalónkat!

Nemzetközi utazás

Ismét jönnek az utazási korlátozások és a maszkhasználat: Egyre biztosabb az újabb járványhullám, ezért Belgiumban a kormány utazási korlátozásokat is tartalmazó törvénytervezetet hagyott jóvá, Németországban pedig újra kötelező lesz a beltéri maszkhasználat. (index.hu)

További hírek:

Légiközlekedés

A Maldív-szigetekre és Kuvaitba indít járatokat Abu-Dzabiból a Wizz Air: A Wizz Air Abu Dhabi, a diszkont légitársaság Egyesült Arab Emírségekben működő leányvállalata a Maldív-szigetekre és Kuvaitba nyit új útvonalakat bázisáról. (airportal.hu)

További hírek:

Rendezvények

MOB-elnök: Az év egyik legfontosabb eseménye következik: Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint a 14-18 éves korosztály számára a vasárnaptól jövő szombatig Besztercebányán sorra kerülő XVI. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lesz az idei év egyik legfontosabb eseménye. (hirado.hu)

További hírek:

Koronavírus

Koronavírus: mit tudunk az új alváltozatról, a Centaurusról?: Miközben a világszerte emelkedő koronavírusos esetszámokért az omikron variáns két dominánssá vált alváltozata, a BA.4 és BA.5 felelős, máris elkezdett terjedni egy, az eddigieknél is fertőzőképesebb mutáció. (hazipatika.com)

További hírek:

Zöld hírek

A legjobb energia az, amit nem használtunk el – hogyan lesz zöld a házunk?: A környezetbarátság először egy gondolat. A fenntarthatóságot nem lehet megvenni a tüzépen, nem tartják a barkácsáruházban és nem is egy kiegészítő, amit a tervező bekapcsol a programjában és hirtelen zöld lesz tőle a ház. Sok gondolkodásra van szükség, mielőtt az első markolónyi földet megmozdítanánk. (forbes.hu)

További hírek: