Mutatjuk az elmúlt napok fontosabb szakmai híreit: utazás, nyaralás, légiközelekdés, járvány, zöld hírek. Böngéssze át heti hírösszefoglalónkat!


Nemzetközi utazás

Drágul az Egyesült Államokba egyszerűbb belépést biztosító ESTA: Az USA elektronikus beutazási engedélyének igénylési díja 14 dollárról 21 dollárra emelkedik. (airportal.hu)

További hírek:

Légiközlekedés

8 órás járatok indítását tervezi a Wizz Air, az is megvan, milyen gépek szállnak majd fel a hosszú utakra: A fapados légitársaság már most a koronavírus-járvány előtti teljesítményének 140 százalékán pörög, de itt nem állna meg: a Wizz Air több tucat új gép vásárlását tervezi, köztük olyan repülőket is, melyek 8 órás utak teljesítésére is alkalmasak. (hvg.hu)

További hírek:

Rendezvények

Ennyi most, de egy hónap múlva? Gondban a rendezvényszervezők: Több termékkörben kétszeresére emelkedtek az árak január óta, ami különösen rosszul érinti a rendezvényszervezőket. A folyamatosan növekvő beszerzési árak mellett képtelenek előre tervezni. (haszon.hu)

További hírek:

Koronavírus

Óriásplakátról üzen Győrfi Pál: idén nyáron már ne maradj otthon!: Talán nincs is olyan ember, aki ne várta volna, hogy végre vége legyen a koronavírus sokadik hullámának és újra biztonságosan utazhassunk. Szerencsére idén nyáron ismét belevethetjük magunkat az új élményekbe – most Győrfi Pál is erre buzdít minket! (femcafe.hu)

További hírek:

Zöld hírek

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség: Az utóbbi időkben egyre több nagy vállalat tesz törekvéseket a fenntarthatóság irányába. A témával kapcsolatban Mészáros Krisztiánnal, a VELUX kelet-közép-európai régiójának alelnökével beszélgettünk. (glamour.hu)

További hírek: