A hét legfontosabb hírei egy helyen. Maradjon képben a nemzetközi utazás, a légiközlekedés, a koronavírus-járvány és a rendezvényszerevezés legfontosabb eseményeivel kapcsolatban!


Nemzetközi utazás

Beutazási szabályok országonként – így utazhat külföldre: Összeállítás a leglátogatottabb célországok koronavírussal kapcsolatos beutazási szabályairól, a tesztelési kötelezettségekről, a karanténszabályokról, a védettek utazásáról és minden olyan információról, ami segítségére lehet az utasoknak utazásuk tervezésben. (repjegy.hu)

További hírek:

Koronavírus-járvány

Gulyás Gergely: Május 28-tól lehet lakodalmat tartani, bárhol tartanak az oltások: Pünkösd után lesz meg az ötmillió beoltott, így a jövő héten dönt a kormány a további enyhítésekről. Az esküvőkkel kapcsolatosan elmondta, hogy május 27-e éjféltől lehetőség van a lakodalmak megtartására, akkor is, ha nincs még 5 millió beoltott. (hvg.hu)

További hírek:

Légiközlekedés

Római bázissal és újabb útvonalakkal repül rá az olasz piacra a Wizz Air: Négygépes állomáshelyet nyit Rómában, és az eddigi legnagyobb olasz útvonalhálózati bővítését hajtja végre a Wizz Air, emellett elindította a Discount Club olasz belföldi piacra szánt változatát is. (airportal.hu)

További hírek:

Rendezvényszervezés


A szakmai rendezvények korábbi nyitását sürgeti a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége:
A MaReSz pártolja a rendezvényekre vonatkozó korlátozások fokozatos feloldását célzó Magyar Turisztikai Program Alapítvány-javaslatot, ugyanakkor a szakmai rendezvényekre vonatkozóan korábbi nyitást sürget.

További hírek: